Ykköspesis Logo

Keski-Petäjä ja Bäckman Ykköspesiksen parhaat

Ennakkosuosikkina miesten ykköspesiskauteen lähtenyt Oulun Lippo on avannut odotetun vahvasti ja napsinut viidestä ottelustaan yhtä monta voittoa. Toukokuun pelaajaksi valittu lukkari Miika Keski-Petäjä on pyörittänyt peliä loistavasti lautasen äärellä ja onnistunut vahvasti myös sisällä ykköskärjessä. Kannuksen Uran kasvatti huomioitiin kolmella ykköspalkinnolla ja yhdellä kakkospalkinnolla toukokuussa.

Tasaisessa naisten Ykköspesiksessä Pattijoen Urheilijat Raahesta on voittanut kaikki neljä otteluaan. Joukkueen ehdottomiin onnistujiin lukeutuu toukokuun pelaajaksi arvostettu Essi Bäckman, joka suoritti ulkona vahvasti linjassa sekä merkkautti tilastoihin 1+9 lyötyä, 3 tuotua ja 27 kärkilyöntiä liki 85 prosentin onnistumisella. Pattijoen Urheilijoiden oma kasvatti vei kolmessa ottelussa joukkueensa parhaan pelaajan palkinnon.

Bäckmanille valinta kuukauden pelaajaksi on uran ensimmäinen. Keski-Petäjä palkittiin Ykköspesiksen kuukauden pelaajana myös Ylivieskan Kuulan paidassa toukokuussa 2016.

Kuukauden pelaajat kautta aikain: www.pesis.fi/pesis-info/historia/kuukauden-pelaajat