Ykköspesis Logo
Kuukauden Pelaaja

Henri Heikkilä. Kuva: Haminan Palloilijat

Henri Heikkilä ja Oona Tuononen kuukauden pelaajat Ykköspesiksessä

Heinäkuun kuukauden pelaajiksi on valittu Haminan Palloilijoiden Henri Heikkilä ja Kajaanin Pallokerhon Oona Tuononen. Heikkilän valinta kuukauden pelaajaksi on uran kolmas.

Kolme kautta Superpesiksessäkin pelannut Henri Heikkilä, 30, on tärkeä ja illasta toiseen onnistuva vastuunkantaja Haminan Palloilijoiden ykköspesisjoukkueelle. Seuran oma kasvatti on purkanut ykköstilannetta onnistumisprosentilla 87,7. Heinäkuussa Heikkilä ylsi neljässä ottelussa palkinnoille sekä merkkautti tilastoihin 13 tuotua juoksua ja 54 kärkilyöntiä.

Valinta Ykköspesiksen kuukauden pelaajaksi on Heikkilälle uran kolmas. Edelliset valinnat ovat elokuulta 2020 ja toukokuulta 2011.

Oona Tuononen on noussut tärkeäksi pelaajaksi Kajaanin Pallokerhon ykköspesisjoukkueelle, joka johtaa sarjan pohjoislohkoa. Vuokatin Vedon kasvatti toi 16 juoksua ja iski 32 kärkilyöntiä heinäkuun kuuteen otteluun. Tuononen palkittiin heinäkuussa kahdesti joukkueensa parhaana ja kahdesti kakkospalkinnolla.

Perustava arvonta huipentuu!

Runkosarja huipentuu ja samalla alkavat viimeiset hetket osallistua Perustava- kultakypärän arvontaan.

Ykköspesiksen pääyhteistyökumppani Perustava on järjestänyt läpi runkosarjan arvontaa, jonka pääpalkintona on uniikki Perustava-kultakypärä.

Arvonnan lisäksi Perustava seuraa Ykköspesiksen kultakypärätilastoa. Tietoja kultakypärätilanteesta ja arvonnan löydät Perustavan verkkosivuilta tästä linkistä.

Kultakypärän arvonta