Ykköspesis Logo

ARVONTA: Voita Perustavan kultakypärä!

Ykköspesis ja Perustava järjestävät kesän yli kestävän arvonnan, jonka pääpalkintona on Ykköspesiksen miesten ja naisten sarjassa käytetty virallinen kultakypärä. Pääpalkinnon lisäksi Ykköspesis ja Perustava järjestävät pienempiä arvontoja kuukausittain uutiskirjeen tilaajille. Palkintoina ovat mm. Perustavan lippiksiä sekä Asuntomessulippuja.

Kultakypärän arvonta kestää 13.6.2022 – 15.8.2022 välisen ajan. Arvonta suoritetaan Ykköspesiksen runkosarjan päätteeksi eli maanantaina 15.8.2022. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Perustavan toimesta arvontaan annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Arvonnan säännöt:

 1. Ota seurantaan Ykköspesiksen sometilit FacebookInstagram (vapaaehtoinen)
 2. Tilaa itsellesi Perustavan Youtube-kanava (vapaaehtoinen)
 3. Täytä linkin alta löytyvä lomake ja valitse haluatko liittyä Perustavan vai Ykköspesiksen uutiskirjeen tilaajaksi – kummassakin tapauksessa olet mukana arvonnassa!
 

Arvonnan järjestävät Perustava ja Ykköspesis. Voit poistua uutiskirjeen postituslistalta milloin vain haluat. Uutiskirjeen tilaajana saat tilastotietoja ja kuulumisia Ykköspesiksen arjesta. Voit valita uutiskirjeen vaihtoehdoksi pesäpallon tai rakentamisen. Jos rakentaminen on sinulle vähänkään ajankohtaista, suosittelemme sinulle Perustavan uutiskirjeen tilaamista.

Perustavan kultakypärästä tunnistaa edellisen ottelun parhaat pelaajat

Voittaja joukkueen parhaana palkittu saa tilastoon kaksi pistettä ja hävinneen joukkueen paras yhden pisteen. Kauden päätteeksi tilastovoittajat palkitaan Perustavan toimesta yllätyspalkinnolla. Kultakypärätilaston kärki näyttää seuraavalta 13.6. katsottuna!

Naiset – Etelälohko:

 1. Erica Rosendahl Laitila | 6 pistettä
 2. Emilia Mattila Pori | 4 pistettä
 3. Essi Ritola Janakkala | 4 pistettä

 

Naiset – Pohjoislohko:

 1. Tea Santahuhta Ylivieska 6 pistettä
 2. Aleksandra Latvala Lappajärvi | 6 pistettä
 3. Sara Kinnunen Oulunsalo | 4 pistettä

 

Miehet:

 1. Miika Keski-Petäjä Oulu | 6 pistettä
 2. Elias Lahti Hamina | 5 pistettä
 3. Waltteri Hämäläinen Kuopio | 5 pistettä

 

Lisätiedot:

Valtteri Karjula
markkinointipäällikkö
0440265166
[email protected]